Wat is het verschil tussen een dakkapel en een dakraam?

Ontvang Gratis 5 dakkapel offertes

De belangrijkste verschillen tussen dakkapel en dakraam

Er zijn enkele belangrijke verschillen tussen een dakkapel en een dakraam:

  1. Grootte: Dakkapellen zijn over het algemeen groter dan dakramen. Ze zijn bedoeld om extra ruimte en licht naar binnen te laten, terwijl dakramen meestal kleiner zijn en alleen dienen om licht naar binnen te laten.

  2. Plaatsing: Dakkapellen worden vaak in het dak geïntegreerd en vormen daardoor een uitbreiding van de ruimte. Dakramen daarentegen worden meestal direct op de helling van het dak geplaatst.

  3. Gebruik: Dakkapellen zijn vaak bedoeld om extra ruimte te creëren, terwijl dakramen voornamelijk dienen om licht naar binnen te laten.

  4. Openingsmogelijkheden: Dakkapellen kunnen vaak volledig worden geopend, terwijl dakramen vaak alleen een beperkte opening hebben.

Het is belangrijk om te onthouden dat dakkapellen en dakramen twee verschillende producten zijn en dat het wel of niet geschikt is om een dakkapel of dakraam te gebruiken, afhankelijk is van de specifieke wensen en behoeften van de gebruiker. Het is daarom aan te raden om advies te vragen aan een specialist voordat je een beslissing maakt.

BESPAAR TOT 40% op je Dakkapel offerte!
5/5